Társadalmi felelősségvállalás

Cégünk törekekszik arra, hogy a lehető legkevésbé terhelje környezetét, és próbálja segíteni a társadalom aktivitását és az oktatást, hiszen a mai felgyorsult világunkban ezek fontos értékek.

Közösségi feladatok vállalása

Cégünk készítette, fejleszti, és üzemelteti a www.kispalyasopron.hu weboldalt, amely a soproni kispályás labdarúgást követi figyelemmel. A bajnokságban több mnt 1000 soproni, és sopron környéki lakos focizik 7 osztáyban és több mint 1000 csapatban.

Ebben a bajnokságban szerepel szponzorált csapatunk is a webpole.hu

Hasonló rendszer szolgálja ki a soproni dartsosok honlapját, ami a darts.webpole.hu honlapon érhető el.

Ugyancsak társadalmi munkában elkészítettük a Lővéríjász SE Sopron weboldalát, melynek segítségével a tagok jobban tudnak informálódni az egyesület működéséről.

Környezettudatosság

Sajnos egy programozó cégről nem lehet elmondani, hogy élharcosa lenne a környezetvédelemnek. Ennek ellenére törekedni kell a lehető legkevesebb károsanyag kibocsátásra. Az energiafelhasználásunkat próbáljuk minimalizálni azzal, hogy energiatakarékos eszközöket vásárolunk, estére és hétvégére lekapcsoljuk az elektromos berendezéseket. Autót céges feladatokra csak akkor használunk, ha tényleg szükséges. Többen kerékpárral járnak munkába, részt szoktunk venni a www.bringazzmunkaba.hu tavaszi kampányaiban.

Google GRants

Társadalmi munkában végezzük a Gyermekgyógyítók Adwords kampányainak menedzselését.
 

Hírek

Facebook rajongói oldal vs. Személyes profil oldal.

Sokszor emlegetjük ügyfeleinknek, hogy milyen hátrányai vannak, ha Facebook rajongói oldal helyett személyes profil oldalt használunk cégünk megjelenéséhez a Facebookon.Tovább
BNI tagság Pályázatunk