Szoftverfejlesztés - egyedi megoldások

Napjainkban a legkisebb vállakozástól egészen a nagyvállalatokig szükség van egyedi szoftvermegoldások fejlesztésére annak érdekében, hogy a vállalkozás a tevékenységeiket minél egyszerűbben és hatékonyabban végezhesse el. Ezeket a megoldásokat célszoftvereknek nevezzük.

A szoftverfejlesztés igazi csapatmunka. Nehéz, bonyolult folyamat, melyet a fejlesztő csapat a megrendelővel karöltve végeznek.
Sokszor a megrendelő sincs teljesen tisztában azzal, hogy mit vár a szoftverfejlesztés végén, mert nem tudja, hogy milyen szerteágazó a lehetőségek tárháza.

Ha röviden szeretnénk fogalmazni, akkor az egyedi szoftverfejlesztés segítségével elérhető bármilyen feladat automatizálása.

SzoftverfejlesztésHa a szoftverfejlesztés folyamatát nem előzi meg egy mindenre kiterjedő  körültekintő tervezés, nagy az esélye annak, hogy a fejlesztés nem térül meg még hosszú távon sem, mivel a fejlesztett egyedi alkalmazás nem könnyíti meg a mindennapi munkát. 

Mi azért dolgozunk, hogy ez ne fordulhasson elő. Minden egyes egyedi alkalmazáskészítést alapos igényfelmérés és körültekintő tervezés előz meg. Segítünk Önnek pontosan kitalálni, hogy mire van szüksége ahhoz, hogy a szoftverfejlesztés elérje a kívánt célt és megkönnyítse a mindennapi feladatokat.

A szoftverfejlesztés nem olyan munkafolyamat, amit félvállról lehet venni.

Számunkra fontos, hogy az általunk elvégzett munka kiemelkedő minőségű legyen, hogy mindannyian büszkék lehessünk a végeredményre.

 

Egyedi alkalmazásfejlesztés referenciák:

  • Vállalatirányítási rendszer (ERP) és webáruház:
    AN.dental & medical GmbH
  • Díjlovas versenyiroda szoftver:
    eDressage 2010
  • Információs terminál hálózat, (KIOSK):
    GL INFO Hungary Kft.
Hírek

Facebook rajongói oldal vs. Személyes profil oldal.

Sokszor emlegetjük ügyfeleinknek, hogy milyen hátrányai vannak, ha Facebook rajongói oldal helyett személyes profil oldalt használunk cégünk megjelenéséhez a Facebookon.Tovább
BNI tagság Pályázatunk