Rólunk írták

"A honlapunk készítését a Webpole végezte! A termék "önmagáért" beszél: gyönyörű, modern háttér, a design és a funkcionalítás összhangja! Az egyesület minden igényét kielégítő honlap kitűnően működik. A cég gyorsan és rugalmasan oldotta meg készítés közben a felmerülő problémákat, és az esetleges fejlesztésekre is gyorsan megoldást kapunk!"
Király Gábor, az egyesület elnöke

Mint felhasználó írok a WEBPOLE csapatról. Ők tervezték a honlapomat. Már két éve működik, a látogatottságból megítélve, nemcsak az én megelégedésemre. Elég sok fajta dologgal foglakozom: írás, grafikák, fotózás. A fotózáson belül több féleség és minőség: művészi és dokumentálás. Sikerült egy olyan külsőt adni a honlapnak, ami segíti a tartalom sokszínűségének megjelentetését.
Egy honlap soha sincs teljesen készen. A használatból mindig jönnek új igények. Ezekkel ostromlom is a fejlesztőket, amit eddig nagyszerűen, és kedvemre oldottak meg. Nagyon jó, és átlátható az admin felület, könnyen használható és a módosításokat is egyszerű megoldani. A hírek menü ponttal én is üzenhetek a látogatóknak, ami még élőbbé teszi a kommunikációt.
Balázs József
Hírek

Facebook rajongói oldal vs. Személyes profil oldal.

Sokszor emlegetjük ügyfeleinknek, hogy milyen hátrányai vannak, ha Facebook rajongói oldal helyett személyes profil oldalt használunk cégünk megjelenéséhez a Facebookon.Tovább
BNI tagság Pályázatunk