Pályázatunk

Új MagyarországEU

Projekt megnevezése: Szerverpark bővítés, valamint munkaállomások cseréje a Webpole Bt-nél.

A támogatási konstrukció megnevezése: Mikro- és kisvállalkozások technológiai fejlesztése

A pályázat kódszáma :  GOP-2010-2.1.1/A

Az európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 4.920.000,- Ft

A projekt célja: A projekt egyik célja, hogy a régióban a legkorszerűbb szerver szolgáltatásokat tegye lehetővé virtuális szerverszolgáltatások (VPS) és weboldal hosting szolgáltatásokon keresztül. Terveink szerint létrehozunk egy olyan virtuális adatközpontot, amely a jelenlegi és leendő ügyfeleink minden igényét teljes mértékben kielégíti, emellett a lehető legbiztonságosabb feltételek mellett biztosítja a fejlesztések és célszoftverek 24 órás napi működését a hét minden napján.
A projekt szükségességét az is indokolja, hogy a régióban nem érhető el hasonló szolgáltatás ezen a színvonalon, valamint az egyre növekedő igények rengeteg weboldalfejlesztésre és olyan célirányú szoftverek üzemeltetésére, amelyek online módon biztosítják a vállalkozások termelékenységét.
A fejlesztés elsődleges célcsoportját a már meglévő ügyfeleink és partnereink alkotják, akik várhatóan rugalmasabb és biztonságosabb szolgáltatásainkat továbbra is igénybe veszik. Emellett újabb vevőkör megtalálása is cél a mind hatékonyabb kihasználtság és kiszolgálás érdekében. A szolgáltatásokat online média segítségével népszerűsítjük.
A beruházás másik fő eleme a munkaállomások bővítése ipari szabványokon nyugvó nagy teljesítményű számítógépekkel. Az új munkaállomásokkal a jelenlegi rendszerünk kibővül, és lehetőséget ad új technológiák bevezetésére, amelyekkel szélesebb körben jelenhetünk meg a piacon meglévő termékpalettánk mellett. A munkaállomások beszerzésével gond nélkül felügyelhetővé válik a virtualizált szerverpark kezelése és karbantartása.

A projekt megvalósítása: 2011.01.01. – 2011.06.30.

Kedvezményezett: Webpole Informatikai Szaktanácsadó Bt.,  www.webpole.hu

Irányító hatóság: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, www.nfu.hu

nfü

Közreműködő szervezet:  MAG-Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., www.magzrt.hu

Mag Zrt.

Hírek

Facebook rajongói oldal vs. Személyes profil oldal.

Sokszor emlegetjük ügyfeleinknek, hogy milyen hátrányai vannak, ha Facebook rajongói oldal helyett személyes profil oldalt használunk cégünk megjelenéséhez a Facebookon.Tovább
BNI tagság Pályázatunk