Magunkról

Iroda előtér

Cégünk egy dinamikusan fejlődő, és fiatal vállakozás, ahol minden szakterületen specializált szakemberek dolgoznak. Weboldalak tervezése és fejlesztése a fő profilunk, de szolgáltatásaink körét megtekintve láthatja, hogy nem szimplán a honlapkészítés amiről beszélhetünk esetünkben. A szoftverfejlesztés, és a rendszerüzemeltetés mind-mind olyan alappillére cégünknek amelyek egymást erősítve segítenek, hogy komplett rendszerekben tudjunk gondolkozni egy nagyobb projekt esetén. Úgy gondoljuk, hogy egy munkafolyamatnál az első lépés mindenképp a partner minél jobb megismerése kell hogy legyen. Ez azért fontos, hogy a "végtermék" teljes mértékben az eredeti elképzeléseket keltse életre. Így munkánk a megrendelő, és a piac igényeit is magas fokon fogja kielégíteni, ezen kívül mi is büszkén tudjuk vállalni.

Iroda tárgyaló

Mai modern világunkban az internet üzleti alkalmazása nélkülözhetetlen. Lemaradása, illetve piacvesztése lesz annak, aki nem tudja követni az internet fejlődését. Filozófiánk a szolgáltatási körök folyamatos bővítése, a megújulás, és a minőségi követelmények mind magasabbra emelése.

Széchenyi tér

Cégünk 2006 januárjában alakult, és az évek során Sopron egyik meghatározó webfejlesztő cégévé nőtte ki magát.

Sopron belvárosában, a patinás Széchenyi tér mellett, a II. Rákóczi Ferenc utca 5-ben vagyunk elérhetőek, ahol kellemes körülmények között várjuk ügyfeleinket.

Hírek

Facebook rajongói oldal vs. Személyes profil oldal.

Sokszor emlegetjük ügyfeleinknek, hogy milyen hátrányai vannak, ha Facebook rajongói oldal helyett személyes profil oldalt használunk cégünk megjelenéséhez a Facebookon.Tovább
BNI tagság Pályázatunk