2010.10.26.

Domain és tárhelyszolgáltatás változás

Október elsejétől megváltoztattuk Domain és tárhely szolgáltatás portfóliónkat.

A változás minden új Domain regisztrációt és minden év fordulóponton lejáró Domain szolgáltatást érint. Az új szolgáltatás nemcsak technikai jellegű változtatást jelent, hanem a tárhelycsomagok bővülését valamint a Domain név regisztráció kiszélesedését (jelenleg 120 féle Domain név regisztrálható) és olcsó Domain regisztrációt is jelent.

Technikailag a szerverparkunkat új alapokra helyeztük az Önök biztonsága és rugalmas kiszolgálása érdekében. Az új lehetőségek tették lehetővé, hogy igény szerint osztrák IP címen üzemeljenek külföldi oldalaik, ezzel is elősegítve az osztrák keresőkre történő keresőoptimalizálást.

Jelenleg a szervereink fürtökbe szervezve magas rendelkezésreállást biztosítva és megvalósítva fogadják a látogatóik kéréseit az Ön oldalán.

Az Önt érintő legfontosabb változtatás a tárhelycsomagok bővülése jelenti. Az eddig rendelkezésre álló 3 csomag kibővült összesen 5 tárhely csomagra. A legnagyobb tárhelycsomag pedig a legmagasabb igények kiszolgálására fejlesztettük ki költséghatékony üzemeltetés mellett. A portfólió minden egyes csomagja képes PHP futtatására, így a legkisebb fejlesztésekhez sem szükséges többé drága tárhelyet választania.

Az eddigi csomagokat megtartottuk, így nem szükséges újabb szerződéseket kötni, azonban ha ön tárhely csomagot szeretne váltani, mindenképpen jelezze a Domain megújításakor ügyfélszolgálatunkon.

Hírek

Facebook rajongói oldal vs. Személyes profil oldal.

Sokszor emlegetjük ügyfeleinknek, hogy milyen hátrányai vannak, ha Facebook rajongói oldal helyett személyes profil oldalt használunk cégünk megjelenéséhez a Facebookon.Tovább
BNI tagság Pályázatunk