2015.12.10.

Facebook rajongói oldal vs. Személyes profil oldal.

Javaslataink ellenére sokan mégsem váltanak. Korlátozva van az ismerősök száma, nem lehet hirdetni stb., de tegnap egyik ügyfelünknek le is tiltotta a rendszer az éttermének a személyes profilját. Szerencsére készültünk a dologra, és sikeresen megoldottuk a problémát. Először átalakítottuk a személyes oldalt rajongói oldallá, majd összevontuk a már meglévő rajongói oldallal. Így az ismerősök az oldal követőivé váltak, és egy helyen lehet kezelni a cég facebookos kommunikációját. Ha valaki hasonló cipőben jár, akkor javasoljuk a fenti lépések elvégzését.

2015.09.14.

Gmail szponzorált hirdetések

A béta verzió után elindultak a gmail szponzorált hirdetései, amik a Gmail Promóciók lapjának tetején jelennek meg. A célzási eszközök kicsit szűkebbek, mint általában megszoktunk, de még így is nagyságrendekkel jobb mint a szórólapozásnál :)
Mi már ki is próbáltuk egyik ügyfelünknél, figyelemmel követjük az eredményeket.


2014.02.24.

Google Grants

További információ: http://www.webpole.hu/google_grants

2012.10.02.

webpole.at

2012.05.17.

Minden honlaphoz ajándék 15.000 Ft értékű adwords kupon

2011.09.01.

Szerver karbantartás 2011.09.10-11.

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy 2011. szeptember 10- 11-ig szerver karbantartás várható a webhosting szolgáltatásainknál. 

A fennt említett időszakokban részleges szolgáltatáskiesés várható. 

Köszönjük megértésüket.

2010.12.10.

Segítünk informatikai pályázatát megvalósítani

Vállalkozásunk az utóbbi időben rengeteg nyertes pályázatot szolgált ki, melynek tapasztalatait felhasználva új lehetőségekhez kívánjuk juttatni ügyfeleinket. Természetesen a pályázatírást profi cégre bízzuk, levesszük a válláról a keresgélés és a bizalom megszerzésének terhét.

Az alábbi teljeskörű megoldásokat kínáljuk Önöknek:

  • akadálymentes weboldal, portálrendszer készítése,
  • informatikai eszközök, szoftverek beszerzése, beállítása, menedzselése,
  • szoftverek beszerzése, telepítése, beállítása,
  • teljes informatikai infrastruktúra kiépítése, fejlesztése, menedzselése,
  • egyedi ügyviteli, vállalatirányítási rendszer fejlesztése, bevezetése,
  • elektronikus kereskedelmet segítő teljeskörű megoldások biztosítása.

Amennyiben van elképzelése, terve vállalkozása fejlesztéséről segítünk a megfelelő megoldás meglelésében, valamint a rendelkezésünkre álló kapcsolatainkra támaszkodva könnyedén eljuttatjuk Önt a kívánt célig.

Pályázati forrásból is finanszírozott weboldal referenciáink:

2010.10.26.

Domain és tárhelyszolgáltatás változás

Október elsejétől megváltoztattuk Domain és tárhely szolgáltatás portfóliónkat.

A változás minden új Domain regisztrációt és minden év fordulóponton lejáró Domain szolgáltatást érint. Az új szolgáltatás nemcsak technikai jellegű változtatást jelent, hanem a tárhelycsomagok bővülését valamint a Domain név regisztráció kiszélesedését (jelenleg 120 féle Domain név regisztrálható) és olcsó Domain regisztrációt is jelent.

Technikailag a szerverparkunkat új alapokra helyeztük az Önök biztonsága és rugalmas kiszolgálása érdekében. Az új lehetőségek tették lehetővé, hogy igény szerint osztrák IP címen üzemeljenek külföldi oldalaik, ezzel is elősegítve az osztrák keresőkre történő keresőoptimalizálást.

Jelenleg a szervereink fürtökbe szervezve magas rendelkezésreállást biztosítva és megvalósítva fogadják a látogatóik kéréseit az Ön oldalán.

Az Önt érintő legfontosabb változtatás a tárhelycsomagok bővülése jelenti. Az eddig rendelkezésre álló 3 csomag kibővült összesen 5 tárhely csomagra. A legnagyobb tárhelycsomag pedig a legmagasabb igények kiszolgálására fejlesztettük ki költséghatékony üzemeltetés mellett. A portfólió minden egyes csomagja képes PHP futtatására, így a legkisebb fejlesztésekhez sem szükséges többé drága tárhelyet választania.

Az eddigi csomagokat megtartottuk, így nem szükséges újabb szerződéseket kötni, azonban ha ön tárhely csomagot szeretne váltani, mindenképpen jelezze a Domain megújításakor ügyfélszolgálatunkon.

Hírek

Facebook rajongói oldal vs. Személyes profil oldal.

Sokszor emlegetjük ügyfeleinknek, hogy milyen hátrányai vannak, ha Facebook rajongói oldal helyett személyes profil oldalt használunk cégünk megjelenéséhez a Facebookon.Tovább
BNI tagság Pályázatunk